A komplex informatikai megoldások szakértője

2020-as év zárása

2020-ban minden kicsit más volt. A hagyományos karácsonyi évértékelő összejövetelünk is átköltözött a virtuális térbe. Az Answare Kft. a világban jelen lévő nehézségek ellenére gördülékenyen haladt előre, és a kollégáink folyamatosan dolgoztak a projektek megvalósításán az otthonuk biztonságából.

  

A Mikulás 2020-ban home office-ba jön :)

Idén ismét megleptük munkatársaink gyermekeit Mikulás csomagokkal. Ezt a hagyományt az először 2012-ben a Családbarát Munkahely cím első elnyerésekor vezettük be és azóta is évente kétszer, Húsvétkor és Mikuláskor is kedveskedünk meglepetéssel az „Answare-es” gyerekeknek.

  

ITSM bevezetés – projektzárás

Végéhez érkezett az ANSWARE Kft. által a GINOP „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” konstrukciójában elnyert támogatással megvalósított projekt, melynek keretében informatikai szolgáltatás-menedzsmentet támogató módszertant és szoftvereszközt fejlesztettünk ki.

Az ITSM alapú működés bevezetését és fejlesztését támogató KnowledgeOne tudástár szoftverünk és az implementációjához kapcsolódó szakmai módszertanunk célzottan a KKV szektorra, azon belül is az eredetileg megcélzott, ITSM szempontból alacsony érettségi szintű üzemeltetési szervezetekre koncentrálva segíti azon szervezeti és folyamati fejlesztések megvalósítását, amelyek az ITSM bevezetéséhez vagy annak hatékonyság javításához szükségesek.

További információk a pályázatról, a projektről és a KnowledgeOne-ról: http://www.answare.hu/hu/k-f/itsm-bevezetes/knowledgeone

itSMF 2019 - KnowledgeOne előadás

Az itSMF Magyarország 2019. november 15-én rendezte meg a 15. szemináriumát, amin az Answare Kft. is részt vett a KowledgeOne(link)-ról tartott nagysikerű előadással „Tudásmenedzsment integrálása az IT szolgáltatási folyamatba” címmel.

A közönség az előadást követően a standunkon közelebbről is megismerkedhetett a KnowledgeOne tudástár szoftverünkkel, amelyet a GINOP „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” konstrukciójában elnyert támogatással megvalósított projekt keretében fejlesztettünk ki.

A szemináriumról bővebben: http://www.itsmf.hu/itSMF_Mo_15_Sem.php

                           

 

 

Infotér 2019 - KnowledgeOne bemutatása

Az Answare Kft. idén bronz fokozatú támogatóként vett részt a 2019. október 15-17 között, Balatonfüreden megrendezett Infotér konferencián.

A standunknál az érdeklődők információkat kaphattak a GINOP „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” konstrukciójában elnyert támogatással megvalósított projekt keretében az ITSM alapú működés bevezetését és fejlesztését támogató KnowledgeOne(link) tudástár szoftverünkről.

A konferenciáról bővebben: https://konferencia.infoter.eu/

 

 

ITSM bevezetés – célegyenesben

Zárásához közeledik az Answare által GINOP támogatással megvalósított „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” projekt, melynek keretében informatikai szolgáltatás-menedzsmentet támogató módszertant és szoftvereszközt fejlesztettünk ki. Ebből az alkalomból jelent meg a projektet bemutató cikk az IT-Business és az IT-Cafe oldalain. A készülő termék – az elvégzett piackutatás eredményei alapján – elsősorban a szolgáltatás-nyújtási folyamatba beépülő tudásmenedzsmentre fókuszál. A problémamegoldás integráns részeként kezeli a hozzá szükséges tudáselemek rögzítését, kereshetővé tételét és folyamatos továbbfejlesztését, ezzel hozzájárulva az új munkatársak gyors betanulásához. A beépített gamifikációs modul pedig – amely az ITSM környezetben úttörő alkalmazásnak számít – a felhasználói közösség motivációját és jobb megtartását veszi célba.

A cikkek itt érhetők el:

https://itcafe.hu/hir/knowledgeone_tudastar.html

https://www.itbusiness.hu/Fooldal/hirek/Technology/A_ceg_tudasa_mint_eroforras.html

INFOPROG 2019 - XXIV. Kárpát - medencei magyar középiskolák informatikai versenye szponzoráció

Az Answare Kft. évek óta támogatja az INFOPROG Informatikai versenyt, amely idén immár 24. alkalommal került megrendezésre a szlovákiai Füleken.

A verseny célja, hogy informatikai megmérettetésre biztosítson lehetőséget a kárpát-medencei magyar középiskolák tanulói számára.

A verseny részleteiről bővebben itt olvashat.

Húsvét 2019

Húsvét alkalmából idén is kis csomaggal kedveskedtünk munkatársainknak és gyermekeiknek.

          

2019 Telekom Vivicittá Félmaraton

Cégünk futócsapata idén is részt vett az eddigi legtöbb résztvevőt számláló Vivicitta – Városvédő futás budapesti félmaratoni távján. 6 fős csapatunk 3 párban versengett a több mint 31 ezer futó között.

Gratulálunk nekik a sikeres célba éréshez és büszkék vagyunk kitartó sport teljesítményükre!

 

 

Elsősegélynyújtó-tanfolyam

Cégünk számára fontos a biztonságos munkakörnyezet, valamint a dolgozók felkészültsége vészhelyzetre. Az elsősegélynyújtó-tanfolyamon, amelyen munkatársaink részt vettek, elsajátíthatták az újraélesztés folyamatát, valamint számos, akár életmentésre is használható technikát. A tanfolyamot az Elsosegely.hu tartotta.

2019 HOUG Konferencia szponzorálása

Az Answare Kft. idén ismét bronz fokozatú szponzorként támogatta a HOUG konferenciát. A 2019-es konferencia Innováció & Inspiráció címmel került megrendezésre Siófokon.

A konferencia részleteiről bővebben itt olvashat.

INFOPROG 2018 - XXIII. Kárpát - medencei magyar középiskolák informatikai versenye szponzoráció

Az Answare Kft. évek óta támogatja az INFOPROG Informatikai versenyt, amely idén már a 23. alkalommal került megrendezésre.

A verseny részleteiről bővebben itt olvashat.

23. ALDI Női Futógála 2018

2018. május 27-én cégünk több női munkatársa - akik mind futócsapatunk tagjai - részt vett az idei 23. ALDI Női futógála rendezvényen a Népligetben. Mindannyian jó eredménnyel teljesítették az 5 km-es távot ebben a nagy melegben.

Gratulálunk nekik!

 

Ez a futóverseny is, akárcsak az idén áprilisi "33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás" (amelyen szintén részt vettünk) a "Fut a cég - 2018" sorozat keretében került megrendezésre.

Családbarát Mikulás és húsvét

A "Családbarát munkahely 2017" pályázaton elnyert díj segítségével ismét megleptük munkatársaink gyermekeit Mikulás és húsvéti csomagokkal.

          

 

2017-ben ismét Családbarát Munkahely az Answare Kft.

Idén ismét sikerrel pályáztunk az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására kiírt pályázaton.

csaladbarat munkahely 2017 2

 

32. Wizz Air Budapest Félmaraton

Az idei Wizz Air Félmaraton versenyen három kollégánk - Kovács Vanda, Winkler-Varga Leila és Sum Viktor – is részt vett, és nagyon szép eredménnyel teljesítették a 21 km-es távot. Mindannyian két és fél órán belül értek célba. Ezúton is gratulálunk nekik a szép teljesítményhez!

32.wizzair 20170910

24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó

2017.06.11-én a „Fut a cég” program keretein belül cégünk 3 váltó-csapattal, az eddigi legnépesebb létszámmal (8 fő) vett részt a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyén. A csapatok a félmaratonváltóban álltak rajthoz, és a nagy meleg ellenére is remekül teljesítettek. Gratulálunk a résztvevőknek! Folytatás szeptemberben a Wizzair Budapest Félmaratonon.

 

fut a ceg 2017 kicsi

32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

2017.04.09-én a „Fut a cég” program keretein belül cégünk futócsapatának 5 tagja részt vett a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás 10 km-es távján. Munkatársaink szépen teljesítettek, büszkék vagyunk rájuk! Következő alkalommal a májusi 22. Női Futógálán állnak majd rajthoz női dolgozóink.

Drukkolunk nekik!

              Vivicitta Budapest 2017                    vivicitta 20170409 134845 kicsi 2

Infotér Konferencia támagatása

2010 és 2011 után 2012-ben is bronz fokozatú szponzorként támogattuk az "Informatika a társadalomért" című konferenciát. A rendzevényen az információs társadalom valamennyi területe körbejárásra került, az elektronikus közigazgatás, a telekommunikáció, az e-bevonás, az oktatás, az egészségügy, a közlekedés, városirányítás, az energetikai kérdések, de foglalkoztak a készentléti szervek informatikájával és kiemelt hangsúllyal a közigazgatás átalakításával is.

A 2012-es INFOTÉR konferencia valamennyi előadását illetve szekcióbeszélgetését meghatározták az európai uniós forrásokból megvalósított fejlesztések és azok hatékony felhasználása. A rendezvényen a központi informatikai elképzelések és az ágazati informatikai kérdéskörök is nagy hangsúlyt kaptak.

Budapest Wizz Air Félmaraton 2016

A hétvégén cégünk két csapata részt vett a 31. Budapest Wizz Air Félmaratonon. Minden versenyzőnk nagyon szépen teljesített! Gratulálunk Nekik, büszkék vagyunk rájuk!!! 

HAJRÁ!!!wizzairfutofoto201609

VinAgora Borgála 2016

2016. június 25-én, a New York Palota Boscolo Konferencia Központjában került megrendezésre az idei VinAgora Borgála. A rendezvény látogatói megismerhették és megkóstolhatták a Vinagora Borversenyen szereplő 500 féle magyar és külföldi bort. Az Answare Kft. a korábbi évekhez hasonlóan támogatta a rendezvény „Én is pontozok” nevű, interaktív borszakmai játékát, amelyben a részt vevőknek egy számítógépes program segítségével értékelhették a kóstolt borokat, majd összevethették saját pontszámaikat a hivatalos zsűriével. Bővebben az eseményről: http://www.borgala.hu/

vinagora

 

Fut a cég 2016

Idén az Answare Kft. is részt vesz a népszerű „Fut a cég” versenysorozatban. A Budapest Sportiroda kezdeményezésének lényege, hogy a munkatársak a hét részből álló versenysorozat minél több eseményén vegyenek részt együtt.

eHealth Fehér Könyv

Ágazati Fehér Könyvet készít az IVSZ eHealth munkacsoportja, melynek munkacsoport vezető helyettese Engi Csaba, az Answare Kft. pályázati igazgatója.

Kerékpárosbarát Munkahely 2016

2016-ban az Answare Kft másodjára is elnyerte a Kerékpárosbarát Munkahely címet, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Kerékpáros Magyarország Szövetség együttműködésében meghirdetett Kerékpárosbarát Település és Munkahely pályázaton.

IVSZ eHealth munkacsoport kinevezés

Az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) újraalakult e-Health munkacsoportjának társvezetőjévé választották meg Engi Csabát, az Answare Kft. pályázati igazgatóját, a 2016. április 21-én megtartott ülésen.

A Családbarát munkahely 2015 pályázaton elnyert díjból megvalósított fejlesztéseink

Cégünk életére idén is pozitív hatással volt a Családbarát Munkahely 2015 pályázaton elnyert támogatás.A támogatási időszakban olyan intézkedések és beszerzések valósultak meg, amelyek hozzájárultak a családbarát belső környezet fejlesztéséhez, fenntartásához.

Családbarát húsvét 2016

A "Családbarát munkahely 2015" pályázaton elnyert díj segítségével idén is egy kis húsvéti meglepetéssel kedveskedtünk munkatársaink gyermekeinek.

AEA kinevezések

Az AEA „Association of Enterprise Architects” magyarországi tagozatának 2015. december 9-én megtartott éves közgyűlésén, a tisztújítás keretében Kovács Balázst, az Answare Kft. tanácsadási igazgatóját a nemzetközi kapcsolatok és oktatás alelnökének, Bringye Zsolt vezető tanácsadót pedig szakmai alelnöknek választották meg az egyesület tagjai. Továbbiak a szervezet tevékenységéről: http://www.aeahungary.org/

FIESZTA 2015 szponzoráció

Az Answare Kft. a tavalyi évhez hasonlóan, idén is szponzorként támogatta a 2015.12.03-án megrendezett II. FIESZTA - Fiatal Informatikus Egészségügyi Szervezők Találkozója rendezvényt.

E-egészségügy az idősödő társadalom szolgálatában

E-egészségügy az "ezüst" gazdaságban címmel tartott előadást Engi Csaba, az Answare Kft. pályázati igazgatója, az IVSZ eHealth munkacsoport vezetője, november 30-án a Magyar Tudományos Akadémia székházában.

Családbarát Mikulás 2015

A tavasszal elnyert Családbarát Munkahely címmel járó támogatás segítségével idén is megajándékoztuk munkatársaink gyermekeit a mindig népszerű Mikulás csomagokkal.

EA több szakaszos bevezetés prezentáció

Az AEA (Association of Enterprise Architects) nemzetközi szakmai szervezet magyar tagozatának októberi klubnapján tartott közös előadást a Magyar Közút számára 2014-ben megvalósított EA bevezetési / kialakítási projekt tapasztalatairól az Answare Kft. részéről Bringye Zsolt, és a Magyar Közút Nzrt. képviseletében Mezőhegyi Ferenc.

Családbarát munkahely 2015 támogatás - Work Life Balance tréning

Az idén elnyert Családbarát munkahely címmel járó támogatás felhasználásával került sor október elején a már hagyományossá vált Work Life Balance tréning megrendezésére.

VinAgora Borgála 2015

2015. június 27-én, a Boscolo Konferencia Központban került sor a VinAgora Borgálára, ahol a nagyközönség is megismerhette a Vinagora Borversenyen nevezett több mint 500 hazai és külföldi bort.

Mit tehet az innováció az egészségügyért?

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) szervezésében 2015. június 17-én került megrendezésre a „Mit tehet az innováció az egészségügyért?” című szakmai rendezvény az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) eHealth munkacsoportjának szakmai támogatásával.

Információs Társadalom Parlamentje 2015

Idén is támogatóként vett részt az Answare Kft. a jubileumi, ötödik Információs Társadalom Parlamentje konferencián, amelyre 2015. június 18-19-én került sor a Magyar Országházban.

Kerékpárosbarát Munkahely 2015

Kerékpárosbarát Munkahely címet nyert az Answare Kft. a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Kerékpáros Magyarország Szövetség által 9. alkalommal meghirdetett Kerékpárosbarát Település és Munkahely pályázaton.

Családbarát Munkahely 2015

Idén harmadik alkalommal nyert el támogatást az Answare Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet által Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására kiírt pályázaton.

INFOPROG 2015 verseny és „Lányok az informatikában” konferencia szponzoráció

Az Answare Kft. idén is támogatta a 20. jubileumát ünneplő INFOPROG Informatikai versenyt, amely április 23–25. között zajlott Salgótarjánban.

„Fogadj örökbe egy iskolát” program 2014

Az Answare Kft. is részt vesz az IVSZ által életre hívott „Fogadj örökbe egy iskolát” programban, melyben a részt vevő örökbefogadók (informatikai vállalatok) vállalják, hogy eszközökkel, vagy akár szaktudásuk átadásával segítenek egy általuk kiválasztott iskolát.

FIESZTA 2014 részvétel és szponzoráció

2014.12.03-án került megrendezésre a Semmelweis Egyetemen a FIESZTA, vagyis a Fiatal Informatikus Egészségügyi Szervezők (első) Találkozója, amelyet az Answare Kft. is támogatott szponzorként.

Infotér Konferencia 2014

Az Answare Kft. csak úgy, mint a korábbi években, idén is bronz fokozatú támogatóként vett részt a 2014. november 6-7 között, Balatonfüreden megrendezett Infotér konferencián, amelyen kormányzati, vállalati és civil szereplők vitatták meg az infokommunikációs szakterület aktuális kérdéseit.

Az IVSZ MENTA 2014 konferencia szponzorálása

Az Answare Kft., a korábbi évekhez hasonlóan, idén is szponzorként vett részt a szeptember 17-18. között Budapesten megrendezésre került MENTA konferencián.A rendezvény az újonnan hivatalba lépett, iparágért felelős állami szereplők bemutatásán túl, az ágazati stratégiát, IKT trendeket és jövőkutatás témaköröket helyezte középpontba.

IVSZ Védjegy megújítás

Az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetség) Védjegy 2012-es elnyerése után, az Answare Kft. idén másodjára is megújította a Minősített Informatikai Vállalkozás címét.

Információs Társadalom Parlamentje 2014

Az Answare Kft. támogatóként vett részt az idén június 26-27-án negyedik alkalommal megrendezett Információs Társadalom Parlamentjén, melynek idei alcíme a „Magyar Digitális Ökoszisztéma” volt.

VinAgora Borgála 2014

Csak úgy, mint az elmúlt két évben az Answare Kft. idén is támogatóként vett részt a 2014. június 28-án megrendezett VinAgora Borgálán. Cégünk a Borgála népszerű „Én is pontozok” – interaktív borszakmai játékának informatikai eszközeit biztosította.

A "Családbarát munkahely 2013" pályázaton elnyert díjból megvalósított fejlesztéseink

A Családbarát munkahely 2013-as cím elnyerésével járó támogatás segítségével idén húsvétkor is egy kis ajándékkal leptük meg munkatársaink gyermekeit.

Answare Kft. az m1 Híradóban

2014. február 13-án az m1 televízió munkatársai ellátogattak hozzánk, és egy rövid felvételt készítettek az Answare családbarát tevékenységeiről, bemutatva a kialakított játszó-tanuló-pihenő szobánkat, illetve az éppen zajló Work Life Balance tréninget, melyeket a 2012-ben és 2013-ban is elnyert Családbarát Munkahely címmel járó támogatásból valósítottunk meg.

A "Családbarát munkahely 2013" pályázaton elnyert támogatásból megvalósított tevékenységeink egy része

A Családbarát munkahely 2013 címmel járó támogatás segítségével idén decemberben az Answare Kft. Mikulás-csomagokkal lepte meg a családos munkatársak gyermekeit.

20 éves az Answare Kft.

Évi 1 milliárd forint feletti forgalom, átlag 25 dolgozó, közel 100 elégedett ügyfél: ezek a számok tanúskodnak arról, hogy a magyar tulajdonú kisvállalkozás 20 év alatt a magyar informatikai piac stabil szereplőjévé nőtte ki magát.

Infotér Konferencia 2013

Az elmúlt három évhez hasonlóan az Answare Kft. ismét bronz fokozatú támogatója volt a november 7-8. között megrendezett Infotér konferenciának, melyen természetesen résztvevőként is megjelentünk.

2013-ban ismét Családbarát munkahely az Answare Kft.

Az Answare Kft. a tavalyi év után 2013-ban is sikerrel szerepelt az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet által kiírt „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására” című pályázaton.

IVSZ MENTA konferencia 2013 szponzorálása

2013 szeptemberében Győrben az IVSZ által megrendezésre került MENTA konferencia szponzorai között az Answare Kft. is szerepelt.

VinAgora Borgála 2013

Az Answare Kft. 2013-ban is informatikai eszközökkel támogatta a VinAgora Nemzetközi Borgálát, mely eszközöket az „ÉN IS PONTOZOK” ingyenes, interaktív borszakmai játékon használhattak a látogatók. Ezen játék keretében a résztvevők összevethették véleményüket, bírálatukat a VinAgora szakmai zsűri ítéletével.

Interjú Ghymes Balázzsal az IVSZ elnökségi tagság kapcsán

Mint arról már beszámoltunk (itt), az IVSZ Kis- és középvállalkozások tagozatának új vezetője Ghymes Balázs, az Answare Kft. ügyvezető igazgatója lett.

IVSZ KKV tagozatának új vezetője

Az IVSZ Kis- és középvállalkozások tagozatának új vezetője az on-line tagozatvezető választás 2. kör eredményei alapján Ghymes Balázs, az Answare Kft. ügyvezető igazgatója lett.

„Családbarát munkahely 2012” címmel elnyert támogatásból megvalósított tevékenységeink

Idén Húsvétkor kollégáink gyermekeihez a „Családbarát munkahely 2012” címmel elnyert támogatás és a húsvéti nyuszi jóvoltából meglepetés csomagok jutottak el.

Családbarát munkahely az Answare Kft.

Az Answare Kft. sikeresen szerepelt a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által meghirdetett "Családbarát Munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására"című pályázaton, és nyertesként jogosulttá vált a "Családbarát munkahely 2012" cím használatára.

IVSZ MENTA konferencia 2012 szponzorálása

Az IVSZ által 2012. szeptemberében, Egerszalókon megrendezett Menedzser Találkozójára az ICT iparág több mint kétszáz szakembere látogatott el.

Kutatók Éjszakája 2012

Az Answare Kft. az eHEALTH8 K+F projekt során létrejött konzorcium tagjaival közösen, a projekt eredménytermékei közül néhányat bemutatva vett részt a Kutatók Éjszakán 2012. szept. 28-án, amely rendezvény célja a tudomány és a kutatói pálya népszerűsítése.

VinAgora Borgála 2012

A 2012. évi VinAgora Nemzetközi Borversenyt követő Borgálán - ahol a külföldi és magyar borok legjobbjaival találkozhattak a borkedvelők -,

T-Systems Elimina Tour Answare Vác Nagydíj

Magyarország első négy állomásos Eliminator Pro Spirnt (XCE) nemzetközi kerékpáros versenysorozata, a T-Systems Elimina Tour első fordulója 2012. június 30-án Vácott került megrendezésre az Answare Kft. névadó szponzorációjával.

Pollák-Virág díj

Pollák-Virág díjat kaptak az eHEALTH8 projekt során született "Healthcare Service Based on ICT: the eHealth Telemedicine System" c. cikk szerzői (Dr. Daragó László, Engi Csaba, Pesti István, Ferenczi György, Vass Dezső), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Díjbizottságának javaslatára, a 2012. május 24-i díjátadó ünnepségen. Gratulálunk!

Üzleti reggeli dr. Surján Györggyel

Az IVSZ eHealth munkacsoportja 2012. május 3-án 9:00 órai kezdettel üzleti reggelit szervezett Dr. Surján Györggyel, az egészségügyi informatikáért felelős vezetővel. Az eseményen interaktív párbeszédre is lehetőség nyílt.

Minősített Informatikai Vállalkozás az Answare Kft.

Az Answare Kft. 2012. márciusában elnyerte az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetség) Védjegy használatát az általa nyújtott magas színvonalú, minőségi szolgáltatásainak és megbízhatóságának szakmai elismeréseként.

Az Answare Kft. munkatársa az IVSZ - e-Health munkacsoportjának új vezetője

Az IVSZ e-Health munkacsoportjának vezetője 2012. februárjától az Answare Kft. pályázati igazgatója, Engi Csaba.

K&H Bank -  mentési környezet konszolidációja

Rendszerintegráció és támogatás
A Symmetria Holding Informatikai Zrt. alvállalkozójaként - a KBC informatikai egységesítési projektjének keretében - a K&H Bank számára hajtottuk végre a mentési rendszer egységesítését. 

eHEALTH8 - sikeres projekt zárás

,,Egészségnyereséget és egyéni életminőség-javulást biztosító, orvosi protokoll alapú, beágyazott telemedicinális rendszerek" címmel, a Nemzeti Technológiai Program ,,Infokommunikációs eszközökkel támogatott életvitel" nevű alprogramjában beadott pályázattal 2008-ban 680 millió forintos támogatást nyert el az Answare Kft. vezetésével, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány, a HUMANsoft Kft., a Semmelweis Egyetem és a Thormed Kutató- Fejlesztő, Orvosi Műszergyártó Kft. együttműködésével létrejött konzorcium.

24 órás Mountainbike Verseny szponzorálása

A VBT Sport Kft. által 2010. szeptember 18.-19.-én Csillebércen megrendezésre került 24 órás Mountainbike verseny szponzorai voltunk.

 

"KorszakVáltó Határon-Túra" szponzorálása

2010-ben szponzoráltuk a budapesti Kossuth térről induló és az erdélyi Csíkszereda városában véget érő, hét napos kerékpáros túrát, melyet a kárpát-medencei magyar közösség baráti összetartásának jegyében szervezték meg.

Baross Gábor Társaság előadás sorozat támogatása

2010-ben a Baross Gábor Társaság előadás sorozatában került megrendezésre ,,Az állam, illetve a közigazgatás szerepe és lehetősége a magyar gazdaságban" témájú vitaest, melynek házigazdájaként, szerény fogadással biztosítottuk a résztvevők vendéglátását.

Magyar Informatikusok Egyesülete szponzorálása

2009-2011-es években pénzbeli támogatást biztosítottunk a Magyar Informatikusok Egyesülete részére:

HOUG Konferencia szponzorálása

Cégünk 2011-ben a HOUG konferencia bronz fokozatú szponzoraként,  "A jövő generációja támogatója" kategóriában az Óbudai Egyetem több diákjának konferencián való részvételét tette lehetővé.