A komplex informatikai megoldások szakértője

Családbarát Munkahely 2015

Idén harmadik alkalommal nyert el támogatást az Answare Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet által Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására kiírt pályázaton.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.A pályázaton idén induló 525 pályázó közül 47 díjazott került ki, akik az anyagi támogatáson felül egy évig jogosultak a Családbarát Munkahely cím viselésére.

Az Answare Kft. idei, „Kiscsaládok nagycsaládban” című pályázatában kijelölt cél a korábbi évek pályázati forrásaiból, illetve saját erőből kialakított családbarát munkahelyi környezet fenntartása és továbbfejlesztése. A Családbarát Munkahely címmel járó pénzdíjat egyrészt a 2014-ben önerőből kialakított rekreációs helység felszereltségének bővítésére, illetve a családos munkavállalók által igénybe vehető szünidei gyermekfelügyelet támogatására tervezzük fordítani, illetve az előző évekhez hasonlóan folytatjuk a magánélet és munka összehangolását elősegítő Work Life Balance tréninget, és természetesen továbbra is megajándékozzuk a dolgozók gyermekeit Mikulás és húsvét alkalmából.

A pályázat díjátadója 2015. május 15-én a Civilekkel a családokért konferencia keretében zajlott a Magyar Tudományos Akadémián.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma 

emmi color logo pl

Támogató képviseletében eljáró szerv (Lebonyolító): Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

NCSSZI vektoros logo PL

 

További információk a pályázatról:

http://ncsszi.hu/hirek/142/news

http://www.haromkiralyfi.hu/civilekkel-a-csaladokert