A komplex informatikai megoldások szakértője

Családbarát munkahely az Answare Kft.

Az Answare Kft. sikeresen szerepelt a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által meghirdetett "Családbarát Munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására"című pályázaton, és nyertesként jogosulttá vált a "Családbarát munkahely 2012" cím használatára.

A minisztérium négy kategóriában – kisvállalkozás, közepes vállalkozás, nagyvállalat és költségvetési szerv – hirdette meg a pályázatot. A 90 pályázóból 23 győztest hirdettek, akik között 23 millió forint került szétosztásra. Az elismerő oklevélen - amelyet az Answare Kft. ügyvezetője, Ghymes Balázs vett át a 2013. január 21-i díjátadó ünnepségen - az alábbi idézet szerepel: „Boldog ember az, aki örömmel indul munkába, s még boldogabb, aki örömmel indul haza is onnan.”

csaladbarat mh oklevel

 A díjazottak az anyagi támogatás mellett egy évig, a következő pályázat eredményhirdetéséig használhatják majd a Családbarát munkahely címet.

Az Answare Kft. mindig is figyelmet fordított a munka és a magánélet összehangolási lehetőségeinek megteremtésére. Korábban is voltak már családbarát, illetve a munka és a magánélet összehangolását elősegítő intézkedései, a pályázaton nyert támogatás pedig lehetővé teszi, hogy a családbarát intézkedések további bővítésre kerüljenek.

Az elnyert támogatási összegből kialakításra kerül egy, a gyermekes kollégák életét alkalmanként megkönnyítő játszó- és tanulószoba, valamint lehetőséget biztosítunk minden érdeklődő munkatárs számára egy stressz- és konfliktuskezelő tréningen való részvételre.

A „Családbarát munkahely 2012” cím büszke tulajdonosaként az Answare Kft. továbbra is igyekszik olyan légkört teremteni a munkatársaknak, mely elősegíti a munka, a család és a magánélet összehangolását.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.
Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma

emmi color logo pl
Támogató képviseletében eljáró szerv (Lebonyolító): Nemzeti Család- és Szociálpolitikai IntézetNCSSZI vektoros logo PL

További információk a családbarát munkahelyekről és a pályázat eredményéről: