A komplex informatikai megoldások szakértője

„Családbarát munkahely 2012” címmel elnyert támogatásból megvalósított tevékenységeink

Idén Húsvétkor kollégáink gyermekeihez a „Családbarát munkahely 2012” címmel elnyert támogatás és a húsvéti nyuszi jóvoltából meglepetés csomagok jutottak el.

AW CSBM husveti csomag tojglik 2

A "Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására"című pályázaton elnyert támogatás egy részét a munka és a magánélet összehangolási lehetőségeinek megteremtése céljából Work Life Balance tréningre használtuk fel. A kollégák körében végzett előzetes közvélemény kutatás keretében erre a tréningre mutatkozott a legnagyobb érdeklődés, hiszen a 2 nap nemcsak a munka és magánélet egyensúlyának kérdéseit, de az időgazdálkodás valamint a stressz- és konfliktuskezelés témaköreit is érintette. A WLB tréningen részt vevő munkatársak számára ez a 2 nap a hasznos információk, technikák elsajátításán felül a munkából való kikapcsolódásra, feltöltődésre és csapatépítésre is lehetőséget nyújtott. 

AW CSBM wlb1 honlapra

Kialakításra került a gyermekes kollégák életét alkalmanként megkönnyítő játszó- és tanulószoba, amelyet több csemete már használatba is vett.

AW CSBM Titi6 honlapra

A családbarát programunk tevékenységei az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósulhattak meg, a Családbarát Munkahely pályázat keretében.

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma

emmi color logo pl

A Támogató képviseletében eljáró szerv (Lebonyolító): Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet  NCSSZI vektoros logo PL