A komplex informatikai megoldások szakértője

A "Családbarát munkahely 2013" pályázaton elnyert díjból megvalósított fejlesztéseink

A Családbarát munkahely 2013-as cím elnyerésével járó támogatás segítségével idén húsvétkor is egy kis ajándékkal leptük meg munkatársaink gyermekeit.

Husvetra

Az ajándékokon túl a program keretében meg tudtuk szervezni a tavalyi Work Life Balance tréning folytatását, amelyhez a tavalyi résztvevőkön túl új érdeklődők is csatlakoztak a cég dolgozói közül. A kétnapos tréning alatt, mint ahogy arról már beszámoltunk itt, nálunk járt az m1 híradójának stábja, így a résztvevő kollégáink a műsorban is szerepeltek.

WLB trening9

Az idei tematika fókuszában az életszerepek harmonikus összeegyeztetéséhez, illetve a munkában és magánéletben való tudatos jelenléthez hozzásegítő technikák, eszközök elsajátítása állt. A résztvevők megismertek számos olyan gyakorlatot, amellyel növelhető a napi munkavégzés eredményessége, illetve külön hangsúlyt kaptak a hatékony pihenési, relaxációs technikák, amelyek kiemelten fontosak a stresszkezelés szempontjából.

A pályázati támogatás keretében lehetőségünk volt tovább fejleszteni a korábban kialakított rekreációs helyiségünket, amely továbbra is nagy népszerűségnek örvend kollégáink és gyermekeik körében. Bekerült ide egy egyedi, Answare logós babzsák, valamint beszereztünk új sportjátékokat a meglévő oktató-szórakoztató eszközünkhöz, és természetesen most sem maradt el a Mikulás napi meglepetéscsomag.

IMG 0074

Xbox hasznalatban2

Babzs doboz Titi pakol

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma

emmi color logo pl

Támogató képviseletében eljáró szerv (Lebonyolító): Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

NCSSZI vektoros logo PL