A komplex informatikai megoldások szakértője

Telemedicina rendszerek

Az egészségügyi ellátók hatékonyabb működését számos IT-megoldás támogatja. A telemedicina megoldások a diagnosztikai és terápiás eljárások egy részét a szakellátótól az alapellátóhoz vagy a beteg otthonában helyezi át. Így a szűkös és költséges intézeti erőforrások felszabadításával, kevésbé költséges táveljárások alkalmasával javulhat az intézmények működésének hatékonysága. A csökkenéshez, azokban az esetekben ahol ez bizonyított, precíz tervezésre, a résztvevők feladatainak pontos meghatározására van szükség. Ebben nyújtanak támogatást a folyamatmenedzsment alrendszerek, amelyek a bizonyítottan hatékony és hatásos telemedicina alapú ellátások tervezésében és menedzselésében játszanak hasznos szerepet.

A folyamatmenedzsment alrendszer az implementált telemedicina protokoll minden lépésének IT támogatást nyújt, vezérli, irányítja, ellenőrzi a felhasználó (pl.: orvos, asszisztens) munkáját, pontosságra és precizitásra ösztönöz.

A folyamatvezérelt alkalmazásban futtatott telemedicina protokollok diagnosztikai, terápiás és rehabilitációs típusúak lehetnek. Kidolgozásuk több lépcsőben történik: először egy a telemedicina folyamatot leíró protokoll kerül kialakításra a hagyományos orvos-szakmai protokollok alapján, majd a folyamatszervezést segítő üzleti modellezés segítségével kerülnek meghatározásra a telemedicina protokoll üzleti szinten értelmezhető lépései. Az üzleti modellezés eredményeképp létrejött folyamat a későbbiekben lehetővé teszi a telemedicina protokoll rendszeres felülvizsgálatát és a felhalmozott tapasztalatok beépítését.     

Az Answare Kft. tapasztalatait felhasználva szolgáltatásként képes nyújtani a távgyógyászati (telemedicina) eljárások során alkalmazatott protokollok folyamatszemléletű informatikai támogatását, amelynek keretében komplex megoldást képes szállítani a megrendelői részére.

Szakembereink

  • az orvos szakma képviselőivel közösen kialakítják a szükséges távgyógyászati folyamatokat leíró protokollokat,
  • szabványos BPMN eszközrendszer felhasználásával elkészítik annak folyamatmodelljét,
  • megtervezik és kialakítják a rendszer működéséhez szükséges informatikai infrastruktúrát,
  • elvégzik a felhasználó felületek és jogosultsági rendszer megtervezését és kialakítását,
  • elvégzik a szükséges teszteket és próbafutásokat a rendszeren,
  • elvégzik a kulcsfelhasználók oktatását,
  • támogatják és/vagy üzemeltetik a rendszert.

Vállaljuk továbbá a létrehozott telemedicina rendszer hosztolását is.
További információért, kérem hívja a +36 1 231-2200 számot vagy érdeklődjön a következő e-mail címen: info[kukac]answare[pont]hu.