A komplex informatikai megoldások szakértője

Az Oracle Principal partnereként teljes körű, integrált IT infrastruktúra megoldások tervezési, implementálási szolgáltatásait biztosítjuk ügyfeleink részére. Szerviz partnerként a gyártói támogatáson alapuló, a telepített rendszerekhez kapcsolódó SLA elvárásoknak megfelelő komplex rendszertámogatási szolgáltatásokat nyújtunk.

A SAS partnereként adatelemzési rendszerek megvalósításában, a hozzá kapcsolódó telepített vagy felhő alapú infrastruktúra kialakításában kínálunk előre megtervezett megoldásokat.

 
HPE Solution Provider Partnerként  vállalati IT infrastruktúra tervezési, szállítási és integrációs szolgáltatásokat végzünk, valamint szoftver rendszer- és szolgáltatásmenedzsment megoldásokat kínálunk.

 

A Consortix a pénzügyi szektorban létesített kockázatelemzési és visszaéléls megelőzési rendszerek alkalmazás fejlesztői partnere.

 

Symantec_logo_pl
Az Answare Kft. meglévő ügyfeleinél a mentési és tároló környezet biztonságos működéséhez a Symantec legnépszerűbb termékeit használja. Ezek mellett új infrastruktúra tervezésnél, szállításánál is támaszkodunk a gyártó innovatív technológiáira.

  

redhat
Vállalati környezetben kialakított Linux alapú rendszereknél elsősorban a RedHat operációs rendszer platformját ajánljuk.