A komplex informatikai megoldások szakértője

A Családbarát munkahely 2015 pályázaton elnyert díjból megvalósított fejlesztéseink

Cégünk életére idén is pozitív hatással volt a Családbarát Munkahely 2015 pályázaton elnyert támogatás.A támogatási időszakban olyan intézkedések és beszerzések valósultak meg, amelyek hozzájárultak a családbarát belső környezet fejlesztéséhez, fenntartásához.

Mint arról már korábban is beszámoltunk, családbarát programunk keretében húsvéti és Mikulás napi ajándékokkal leptük meg munkatársaink gyerekeit, illetve az érdeklődőknek lehetőséget biztosítottunk a munka és magánélet egyensúlyára fókuszáló Work Life Balance tréningen való részvételre. Anyagilag támogattuk munkatársaink gyerekeinek nyári táboroztatását, ami különösen hasznosnak bizonyult, hiszen a gyerekek nyári szünet alatti elhelyezése minden családban sok szervezést igényel.

Végül, de nem utolsósorban az eddig is népszerű rekreációs szobánkat egy újabb kényelmi funkcióval, egy masszázsfotellel bővítettük, amelyet munkatársaink akár munkaidőben, akár azon túl is használhatnak. 

IMG 0257

A Családbarát Munkahely 2015 címmel kapcsolatos további híreink:

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma 

emmi color logo pl

Támogató képviseletében eljáró szerv (Lebonyolító): Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

NCSSZI vektoros logo PL