A komplex informatikai megoldások szakértője

Az ITSM alapú működés bevezetését és fejlesztését támogató KnowledgeOne tudástár szoftverünk és az implementációjához kapcsolódó szakmai módszertanunk célzottan a KKV szektorra, azon belül is az eredetileg megcélzott, ITSM szempontból alacsony érettségi szintű üzemeltetési szervezetekre koncentrálva segíti azon szervezeti és folyamati fejlesztések megvalósítását, amelyek az ITSM bevezetéséhez vagy annak hatékonyság javításához szükségesek.

Végéhez érkezett az ANSWARE Kft. által a GINOP „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” konstrukciójában elnyert támogatással megvalósított projekt, melynek keretében informatikai szolgáltatás-menedzsmentet támogató módszertant és szoftvereszközt fejlesztettünk ki.

A projekt befejezési dátuma: 2019.11.15.

A megítélt támogatás összege 57 618 423 Ft.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-00620

További információ a KnowledgeOne-rólKnowledgeOne

A KnowledgeOne elérhetősége: http://knowledgeone.hu/

Az ANSWARE Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyú felhíváson az ITSM alapú működés bevezetését és fejlesztését támogató szakmai módszertan és ügyvitelt támogató szoftver fejlesztése a KKV szektorban működő IT üzemeltető szervezetek számára című projektjével nyert el támogatást.