A komplex informatikai megoldások szakértője

Tudásközpontú szemléletmód - Innovatív hozzáállás

Tudomány és technológia, társadalom és üzlet, külön-külön is önállóan létező, egymástól jól elhatárolható struktúrák, melyek mégis folyamatosan hatnak egymásra, sőt létezésük és fejlődésük nélkülözhetetlen alapja az egymással való együttműködés és kölcsönhatás. Napjaink egyik kulcsfontosságú kérdése, hogy hogyan lehet integrálni, minél gyorsabban és hatékonyabban bevezetni más szektorok számára is a modernkor informatikai és infokommunikációs megoldásait. A tudományos élet szereplőivel karöltve, a kutatás-fejlesztés eredményeit felhasználva, igyekszünk lehetőségeket teremteni, hogy az informatikai szektorban született technológiai újdonságok mihamarabb beépülhessenek mindennapi környezetünkbe.

tarsadalmi_felelossegvallalas

Az Answare Kft. munkatársai számára a Társadalmi Felelősségvállalás arról a szerepvállalásról szól, amit vállalatként és egyénként egyaránt a társadalmi, szakmai és természeti környezetünkért teszünk az alapvető üzleti tevékenységünkön, szponzorálásainkon, közösségi programjainkon és a közérdek felé való elkötelezettségünkön keresztül.

Sokéves működésünk eredményeként nagyszámú referenciával rendelkezünk szinte minden megoldási területünkön.
Ezen referenciák között éppúgy megtalálhatók a kis és közepes vállalatoknál, mint a nagyvállalatoknál, pénzintézeteknél, illetve kormányzati területen megvalósított és üzemeltetett rendszerek.

Számunkra fontos, hogy tudásunkat és tapasztalatainkat mások számára is hasznossá, értékteremtővé tehessük.
A tudományos élet szereplőivel karöltve, a kutatás-fejlesztés eredményeit felhasználva, igyekszünk lehetőségeket teremteni, hogy az informatikai szektorban született technológiai újdonságok mihamarabb beépülhessenek mindennapi környezetünkbe.
Sikereink nagyban köszönhetőek az új technológiák időnként kockázatoktól sem mentes gyors adaptációjának, az iparágban megjelenő változások rugalmas befogadásának.

Elektronikus egészségügy

Megoldásaink

Magyar Posta

eHEALTH8

ITSM Bevezetés