A komplex informatikai megoldások szakértője

ITSM bevezetés - KnowledgeOne

,,ITSM alapú működés bevezetését és fejlesztését támogató szakmai módszertan és ügyvitelt támogató szoftver fejlesztése a KKV szektorban működő IT üzemeltető szervezetek számára" címmel, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyú felhívásra beadott pályázattal 2017-ben 59 339 121 forintos támogatást nyert el az Answare Kft.

Nemzeti Technológia Program - eHEALTH8

,,Egészségnyereséget és egyéni életminőség-javulást biztosító, orvosi protokoll alapú, beágyazott telemedicinális rendszerek" címmel, a Nemzeti Technológiai Program ,,Infokommunikációs eszközökkel támogatott életvitel" nevű alprogramjában beadott pályázattal 2008-ban 680 millió forintos támogatást nyert el az Answare Kft. vezetésével és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány, a HUMANsoft Kft., a Semmelweis Egyetem és a Thormed Kutató- Fejlesztő, Orvosi Műszergyártó Kft. együttműködésével létrejött konzorcium.

A projekt célja a telemedicina alkalmazásának elterjedését megkönnyítő távgyógyászati eljárások (protokollok) pontos definiálása, az ezek végrehajtását lehetővé tevő innovatív műszaki megoldások létrehozása és rendszerbe szervezése volt.

A 3 éves projekt 2008. szeptemberében indult, és 2011. szeptemberében zárult le.

Bővebben ...

Jedlik Ányos Program - RFID

Sikeresen zárult a Jedlik Ányos program keretében indult RFID kutatási program
Ezen a gyorsan változó szakterületen a projekt három éves időtartama hosszúnak számít, ezért folyamatosan követtük az ezen a területen folyó kutatásokat és fejlesztéseket, azért, hogy időről-időre meg tudjuk vizsgálni és döntéseket tudjunk hozni arról, szükség van-e jelentősebb szakmai változtatásokra. Úgy találtuk, hogy a támogatási szerződésben vállaltakhoz képest nagyobb eltérésekre nem volt szükség.

K&H Bank - SUN 15K szerver upgrade

Sun 15K szerver upgrade a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél
A Kereskedelmi és Hitelbank Rt. a Sun Microsystems Kft.-t bízta meg Sun Fire 15K szerver alapú platform telepítésével, illetve kapcsolódó rendszerintegrációs munkák elvégzésével. Az Answare Kft. alvállalkozóként, kereskedelmi, rendszerintegrációs, hardware és szoftver installációs, konzultációs és projekt menedzsment feladatokat látott el.