A komplex informatikai megoldások szakértője

Eszköz és betegkövetés az egészségügyi szolgáltatóknál

Teljes körű eszköz- és betegkövetési rendszer, speciálisan az egészségügyi intézmények számára

Eszköz és betegkövetési szolgáltatás csomagunk, mely a Jedlik Ányos/RFID program keretében kifejlesztett RFID/WIFI alapú helyfüggő szolgáltatási szoftver rendszer egyes moduljaira épül, jövőbe mutató informatikai megoldást nyújt az egészségügyi intézmények számára az eszköz és beteg követésre.

RFID leolvasási hatékonyság optimalizáló és szimulációs modul

Megoldás RFID integrátoroknak, az azonosítók hatékony és ütközésmentes leolvasására

Az RFID rendszerek egyik kezdetektől megoldandó problémája a többszörös közeghozzáférés. Ha egyszerre több tag (raktári alkalmazások során akár több száz tag) van jelen az olvasó RF mezőjében és az összes tag egyszerre akarja elküldeni az üzenetét, akkor az olvasó nem tudja kiszűrni egyetlen tag válaszát, így nem tudja azonosítani az egyes tageket - ezt ütközésnek nevezzük.

RFID technológia

RFID technológiai tanácsadás

Speciális szakértői tanácsadás RFID technológiai megoldásokra, informatikai és rendszer integrátor cégeknek

Az elmúlt időszak RFID kutatási és fejlesztési projektjeink során összegyűlt RFID technológiai szakismereteinket és gyakorlati tudásunkat szeretnénk szélesebb körben ismertté tenni, illetve hasonló termékek fejlesztésénél is hasznosítani.

Célunk minél több informatikai megoldás során támogatást nyújtani, hogy a lehető legmodernebb és leghatékonyabb technológiai megoldásokat használják ügyfeleink.

RFID/WIFI alapú pozicionálást támogató rendszer

Modulárisan felépített helymeghatározó, beltéri pozicionáló rendszer RFID technológiával

Napjaink gazdálkodó szervezetei számára az egyik legfontosabb feladat termékeinek, szolgáltatásainak fejlesztése. Ehhez azonban pontos vásárlói, felhasználói adatokra van szükség, mely részletes és pontos piackutatással, marketing felméréssel szerezhető meg.

Személyre szabott marketing információs rendszer

Marketing célokat szolgáló RFID/WIFI alapú LBS rendszer implementáció

A Jedlik/RFID projekt keretében kifejlesztett szolgáltatási rendszer alapját, az RFID/Wifi alapú helyfüggő szolgáltatási szoftver rendszer és a kutatási programban előállított egyéb termékek és ismeretek adják. Segítségével olyan IT szolgáltatási rendszer építhető ki, amely...

Tárgyi eszköz leltár-automatizálás irodai környezetben

Automatizált tárgyi eszköz leltározó rendszer ipari létesítmények és irodaházak számára

Közepes- és nagyvállalatok, ipari létesítmények számára  meglehetősen erőforrás igényes munka az irodai eszközök leltározási folyamata. Még a manapság elterjedt vonalkód-alapú nyilvántartási rendszerek esetében is a teljes terület bejárásával lehet csak kellő bizonyosságot szerezni egy-egy eszköz meglétérőll.