A komplex informatikai megoldások szakértője

A SAS Institute-tal kialakított partneri együttműködés keretében SAS szoftverre épülő üzleti analitikai és üzleti intelligencia rendszerek felépítését vállaljuk. Szakértőink alapos és mély ismeretekkel rendelkeznek a SAS szoftver környezet működésével és felépítésével kapcsolatban, így számunkra örömteli kihívást jelent a komplex környezetben való feladat. Hozzáértésünket szükségessé teszi a SAS rendszerek sokrétűsége és bonyolultsága.

Egy ilyen SAS-ra épülő projekt során több ponton kapcsolódunk az üzleti szálhoz. Az előkészítés során a tervezés fázisában az üzleti igényeket IT architektúra szintjére fordítjuk le, amely lehetőséget nyújt a nem-funkcionális követelményeknek való megfelelésben és a könnyű illeszthetőségre az ügyfél meglévő környezete által megkívánt módon. A rendelkezésre álló információk mennyiségétől és pontosságától függően a méretezésre is becslést adunk. Ez után következik a rendszer felépítése a deployment. A feladat során különös gonddal járunk el a különböző IT rendszerekkel történő kapcsolódás megvalósításában, legyen az technikai vagy adatkapcsolati jellegű. A megvalósítást követően is figyelemmel kísérjük az általunk felépített rendszereket, amelynek ha szükséges, további finomhangolását, teljesítmény analízisét és a támogatását is ellátjuk. Külön említésre méltó a biztonsági terület, amely nélkül ma már nincs Informatikai projekt. A mély technológiai tudásunk segítségével ki tudjuk hozni a SAS-ban rejlő lehetőségeket, illetve a különféle, más gyártók IT biztonsági megoldásaihoz történő kapcsolódással ki tudjuk terjeszteni a megoldás biztonsági szintjét.

Csapatunk részt vesz továbbá a Consortix Kft. által SAS alapokon kifejlesztett AML (Anti Money Laundering) megoldás telepítésében és támogatásában nemzetközi szinten.

Referenciáink:

  • OTP SCREEN és CASIR projektek
  • MKB AML monitoring rendszer
  • Banque de Commerce et de Placements (CH) AML deployment
  • St. James’s Place Bank (GB) AML deployment
  • IPF DIGITAL AML deployment