A komplex informatikai megoldások szakértője

Answare a magyar borászatért

Elkötelezett támogatói vagyunk a hazai termékek fenntartása és népszerűsítése mellett a magyar borászatnak.
Hazai boraink számos rangos, nemzetközi versenyen előkelő helyen végeztek. Borvidékeink ,,kincse" szerte a világon elismert.

Mivel a termelés és a fogyasztás kultúrájának emelése csak egyszerre képzelhető el, ezért éreztük fontosnak támogatni a Borkultúra Nonprofit Kft. munkáját, akik olyan eseményeket szerveznek, ahol a termék és a fogyasztó közvetlen kapcsolatot nyer.

Az Answare Kft. több éven kerseztül informatikai eszközökkel támogatta a VinAgora Nemzetközi Borgálát, mely eszközöket az „ÉN IS PONTOZOK” ingyenes, interaktív borszakmai játékon használhattak a látogatók. Ezen játék keretében a résztvevők összevethették véleményüket, bírálatukat a VinAgora szakmai zsűri ítéletével.
A VinAgora Magyarország egyetlen olyan borversenye, amely nemcsak széles nemzetköziséget képviselő zsűrijével, de emellett - a számtalan hazai bor társaságában - a külföldről nevezett borok jelentős arányával is kiemelkedik országunk borversenyeinek élmezőnyéből, és a világ 10 szakmailag legelismertebb versenye közé sorolandó.