A komplex informatikai megoldások szakértője

Answare a közösségért

A közösséghez tartozás érzését próbáljuk elősegíteni elsősorban sport- és kulturális események támogatásával.

A Zöld Zebra Állat és Természetvédő Egyesület támogatása

,,KorszakVáltó Határon-Túra" 7 napos kerékpáros túra

2010-ben szponzoráltuk a budapesti Kossuth térről induló és az erdélyi Csíkszereda városában véget érő, hét napos kerékpáros túrát, melyet a kárpát-medencei magyar közösség baráti összetartásának jegyében szervezték meg.

24 órás Mountainbike verseny szponzorálása

A VBT Sport Kft. által 2010. szeptember 18-19-én Csillebércen megrendezésre került 24 órás Mountainbike verseny szponzorálása.

Kalengo együttes CD lemezének szponzorálása

A KALENGO zenekar a nevét egy kelet-afrikai beszélő dobról kapta, amelyet valaha üzenetek továbbítására használtak. A sokféle ütőhangszert és a jazz műfajának hangszereit felvonultató zenekar a fúziós jazz sajátos világzenei ötvözetét játsza, itthon talán egyedülálló módon.

Salva Vita Alapítvány

Cégünk támogatója a Salva Vita Alapítványnak, akik segítenek az értelmi sérült emberek társadalmi esélyegyenlőségének megvalósításában és egy sokszínű, befogadó társadalom felépítésében.
2008 és 2009 évben támogattuk a Salva Vita Alapítvány javára rendezett jótékonysági koncerteket. (2008: Verdi Requiem, 2009: Bach H-moll mise, Jose Cura vezényletével).

Óbuda

Hiszünk a lokális közösségek építő erejében, a közvetlen környezetünkben, életterünkben történő társadalmi szerepvállalásban. Az Answare Kft. székhelye a III.kerületben, Óbudán van, így minden kerületi eseményt, kezdeményezést szívesen segítünk.