A komplex informatikai megoldások szakértője

Alkalmazási területre fókuszáló szolgáltatások és megoldások

Az elektronikus egészségügyi megoldások világszerte egyre nagyobb figyelmet érdemelnek ki. Nem véletlen ez, hiszen az információ technológia az egészségügy területén még jelentős kiaknázatlan potenciállal bír. A ma alkalmazott, vagy az alkalmazás küszöbén álló megoldásokból elég csak az egészségügyi adatok egységes szabványos tárolását, továbbítását és elérhetőségét biztosító EHR rendszerek vagy a távegészségügyi ellátásokat lehetővé tevő telemedicina rendszerek által ismerten hordozott ellátó és ellátott oldali előnyöket említeni.

Cégünk az elektronikus egészségügyi rendszerekkel kapcsolatos megvalósítási és kutatási projektek során szerzett tapasztalatot és tudást az alábbi témakörökben kínálja ügyfelei részére:

  • egészségügyi folyamat menedzsment rendszerek, folyamatorientált egészségügyi rendszerek  egészségügyi szolgáltatók és gyógyszeripar számára:
    • Protokolltámogatás az egészségügyi ellátásban
    • Mindkét területen a kapcsolódó - egészségügyi ellátási, ápolási, rehabilitációs, vagy gyógyszerhatás vizsgálati - folyamatok (protokollok) felmérésével, formalizálásával, rendszertervezéssel, kivitelezéssel, más - pl. ügyviteli, diagnosztikai, telemedicina - rendszerekkel történő integrációval és az így kialakuló rendszer üzemeltetésével kapcsolatosan kínáljuk szolgáltatásainkat.
  • telemedicina rendszerek egészségügyi szolgáltatók számára:
    • Telemedicina rendszerek
    • A távegészségügyi szolgáltatások egyre inkább teret nyernek a konvencionális egészségügyi szolgáltatások mellett, potenciális hatékonyságnövelő és terápiahűség fokozó képességük valamint a betegeknek nyújtott magasabb szintű szolgáltatások kialakíthatósága miatt. A távegészségügyi ellátási mód meghatározott területeken történő alkalmazhatóságának felmérésétől a szükséges telemedicina rendszer megtervezésén, kivitelezésén, a szükséges eszközök és alrendszerek illesztésén keresztül, annak üzemeltetéséig kínáljuk ügyfeleink részére szolgáltatásainkat.