A komplex informatikai megoldások szakértője

Híreink

Answare a jó ügyekért!

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeink szerint támogassunk olyan ügyeket, csoportokat, amelyek céljai a mi szívünkhöz is közel állnak és ahol a folyamatos napi működéshez nagyon sokat jelentenek a civil és céges támogatók hozzájárulása. 2020. decemberében az alábbi 3 szervezetnek nyújtottunk segítséget:

  • Digi Tanoda, ahol hátrányos helyzetű 10-14 éves gyerekeknek segítenek megismerni a digitális világot, a kreatív, tudatos és biztonságos digitális jelenlétet.
  • Budaörsi Állatmenhely, ahol több mint 15 éve foglalkoznak elárvult állatok befogadásával, ellátásával és gazdihoz kerülésük megszervezésével.
  • Fellegajtó Nyitogatók Alapítvány - a Fellegvár Napköziben halmozottan sérült gyerekek ápolásával, gondozásával, fejlesztésével segítik az érintett családokat.

2020-as év zárása

Idén minden kicsit más. A hagyományos karácsonyi évértékelő összejövetelünk is átköltözött a virtuális térbe. Az Answare Kft. a világban jelen lévő nehézségek ellenére gördülékenyen halad előre, és a kollegáink folyamatosan dolgoznak a projektek megvalósításán az otthonuk biztonságából.